Welkom op de website van Jeroen en Hellie

 

Welkom op onze website.

 

Het is alweer enige tijd geleden dat onze site is bijgewerkt.

Door omstandigheden is het er niet van gekomen om het verhaal aan de tijd aan te passen en er nieuwe foto’s op te plaatsen. Maar nu is het dan zover.

In de periode dat ik niets op de site heb geschreven is er veel gebeurd. Leuke dingen en minder leuke dingen. Maar dat hoort allemaal bij het leven.

Deze site is ontstaan uit de behoefte naar informatie over mijn (Jeroen) handicap, Arthrogryposis Multiplex Congenita (AMC). Er zijn weinig Nederlandse sites die informatie over deze handicap verstrekken. De Vereniging Spierziekte Nederland (VSN) geeft wel een korte omschrijving van de handicap.

Via de AMC-link vinden jullie uitgebreide informatie over de handicap. Deze informatie is verkregen uit diverse bronnen en is aangevuld met mijn eigen (levens)ervaringen.

Als je dan toch bezig bent, kan je de site natuurlijk ook verreiken met andere informatie en/of wetenswaardigheden. Kijk gerust eens rond.

Hellie heeft de afdelingen met foto’s helemaal aangepast en bijgewerkt. Zij heeft zich nog verder bekwaamd in haar hobby: fotografie. De afgelopen tijd heeft zij diverse fotografie workshops gevolgd en hier veel van opgestoken.

De workshop hadden betrekking op macrofotografie en dieren- en natuurfotografie. De uitstapjes die zij hiervoor maakte voerde haar naar de Beekse Bergen, de bossen bij Rucphen, Berkenhof 's Tropical Zoo & Vlindertuin, diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Daarnaast heeft ze veel foto’s gemaakt tijdens de gezamenlijke uitstapjes en de vakanties.